79 Yaşındaki Hasan amcamız TAVI İşlemi Sonrasında Şifa ile Taburcu Edildi
23 Mayıs 2023

FwznJlMWAAAmlGU.jpg

Daha önce açık kalp ameliyatı olan 79 yaşındaki Hasan amcamız Aort Kapak Darlığı ve ritim bozukluğu tanılarıyla hastanemiz Kardiyoloji servisine yatırıldı. Hastanın yeniden açık kalp ameliyat olması çok yüksek riskli olması nedeniyle kapalı kalp ameliyatına karar verildi. Doç.Dr.Veysel Özgür BARIŞ, Uz.Dr.Emin Erdem Kaya, Uz.Dr.Elif İlkay Ersoy ve Uz.Dr.Engin Dondurmacı hocalarımızın başarılı Transkateter Aort Kapak İmplantasyonu ( Aort Kalp Kapak Değişimi - TAVI) ve kalıcı kalp pili (pacemaker) işlemleri sonucu şifa ile taburcu edildi. Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Hasan amcamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, Doç.Dr.Veysel Özgür BARIŞ hocamız başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

• FwznJlMWAAAmlGU.jpg
  • FwznK81XwAci38C.jpg