Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı
16 Ocak 2023

Fml1M2PX0AEywc1.jpg

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ve hastanemiz işbirliği ile düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği sertifika programı, Başhekimimiz Prof.Dr.Serdar TÜRKMEN ve Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma GÜNDÜZ'ün katılımıyla 16 Ocak 2023 tarihinde başlamıştır. Başhekimimiz Prof.Dr.Serdar TÜRKMEN yaptığı açılış konuşmasında; Yoğun Bakım Hemşireliğinin, yoğun bakımlarda verilen sağlık hizmetleri açısından son derece önemli bir yeri olduğunu hatırlatarak, eğitime sadece hastanemizden değil, civar il ve ilçe hastanelerinde görevli sağlık personellerinin katılmasının, hastanemizde verilen eğitimin kalitesi açısından son derece sevindirici olduğunu söyledi. Yoğun Bakım Hemşireliği sertifika programı 120 saat teorik eğitim, 120 pratik eğitim olmak üzere toplam 240 saat olarak planlandı. Eğitim 16 Ocak 2023'de başlayıp, 24 Şubat 2023 tarihinde sona erecektir.

• Fml1LQQX0AElt5B.jpg
  • Fml1L6LWQAA5CKn.jpg