1000. Beyin Tümörü Ameliyatı Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2021

1000. Beyin Tümörü Ameliyatı

Hastanemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. İnan Gezgin, Beyin Cerrahisinde yaptığı başarılı ameliyatlarına bir yenisini daha ekledi.

beyin tümörü_1.JPG

Kol ve bacaklarda felç şikayeti ile gelen 6 yaşında Beyin Tümörü tanısı konulan hasta, Op.Dr.İnan Gezgin tarafından tedavisi yapılarak ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı şekilde gerçekleşen hasta, felçliği düzelerek sağlığına kavuştu. Ayrıca bu hastayı özel kılan bir diğer neden ise doktorumuz Op.Dr.İnan Gezgin'in 1000. Beyin tümörü ameliyatını gerçekleştirmiş olmasıdır.

beyin tümörü_2.JPG

Hastanemiz Başhekimi Prof.Dr.Serdar TÜRKMEN, "Hastamızın başarılı ameliyat sonrası tedavisi tamamlanarak sağlığına kavuşmuş olmasının mutluluğunu yaşamaktayız. Dr. İnan Gezgin hocamızında başarılarının daim olmasını temenni ederiz. " dedi.