Gaziantep Dr. Ersin Arslan
Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİMİZ ÇAĞDAŞ KALİTE STANDARTLARINA ULAŞMAK VE VATANDAŞA EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN DEVAM ETMEKTEDİR

Güncelleme Tarihi: 29/11/2018

Çağımızda yaşanan sosyal, ekonomik ve teknolojik değişmeler hızlı bir artış göstermektedir. Yaşanan bu hızlı artış değişimi ve gelişimi de gerekli kılmaktadır. İnsanlar, kurumlar ve ülkeler bu değişime ve gelişime ayak uydurmak zorundadırlar. Bu nedenle çağın gerektirdiği şartları sağlamak için yoğun bir rekabet içindedirler. Çağın gerektirdiği şartları yakalayabilmek, ayak uydurabilmenin yolu da eğitimden geçmektedir. Bu kapsamda Başhekimimiz Prof Dr Mesut Özkaya ve İdari ekibi hizmet içi eğitimlere önem vermektedir. Çeşitli branş ve bölümlerdeki personelimizin eğitimleri devam etmektedir.

KALİTE EĞTM.jpg